Vis van de maand juli

Een oer-Hollandse lekkernij: de paling. Paling eten kent een eeuwenlange traditie. Waarom zijn we al zo lang verzot op deze vette vis? En hoe eet je hem op z’n best? Lees onze simpele trucs om optimaal te genieten van paling.

Bijna iedereen heeft wel eens gerookte paling gegeten, op een toastje, een broodje of in een heerlijk gerecht in een restaurant. Zelf verse paling bereiden is ook zeer de moeite waard. Stoof paling bijvoorbeeld, bak het of maak er een lekkere palingsoep van. Paling is, net als elke andere vis, gaar als het vlees blank van kleur is tot op de graat.

Culinaire recepten met paling

Spakenburgse Zeevishandel Harry van Goor & Zonen

Johannes Vermeerstraat 33
3601 EL Maarssen
0346 831 903

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 12:00 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten